Vergaderruimten

We hebben de beschikking over twee vergaderruimten en het restaurant waar het gehele jaar vergaderingen kunnen plaatsvinden. In de zomermaanden kunnen we natuurlijk ook uitbreiden naar het terras.

De Lounge

De Lounge is een ruime vierkante ruimte, zeer sfeervol gedecoreerd, gelegen direct naast het restaurant. Ook in deze zaal zijn er verschillende zithoekjes ingericht zodat men even de vergadering informeel kan onderbreken.

“We waren in de winter bij Oscars, op een stormachtige dag. Het was perfect om tussen de vergadering door even de hoofden leeg te maken op het strand met een strandwandeling. De ruwe zee was een fascinerend schouwspel”.

De Cantina

De Cantina is een kleurrijke ruimte, in Mexicaanse stijl ingericht met een aantal gezellige zithoeken zodat een grotere groep even in kleine groepjes uiteen kan gaan. Er is een klein podium aanwezig. In de winter is het comfortabel met een knetterend haardvuur. Men heeft de beschikking over een bar en privé terras met buitenkeuken; ’s avonds is dit een heerlijke plek voor een barbecue.

“Een prettige vergaderzaal met veel ruimte waar je gemakkelijk in groepjes kon werken. Hierdoor hadden we geen aparte break-outs nodig. De uitgebreide lunch werd buiten geserveerd. Het was voor ons team een topdag!“

Meer weten over onze vergaderruimten? Vraag naar de mogelijkheden

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial