Vergaderen

Ontspannen vergaderen met het strand en de zee als achtertuin? 365 dagen per jaar bieden wij alle mogelijkheden voor groepen
die op zoek zijn naar een relaxte omgeving (inclusief parkeren) met professionele service.

VergaderarrangementenZonder zorgen…

Het is mogelijk een vergaderarrangement samen te stellen maar een geheel programma op maat is ook altijd mogelijk. Na de vergadering nog even borrelen en dan lekker eten? We hebben verschillende borrel- en dinerarrangementen voor groepen.

4701437938_dda5a47037_zActief uitwaaien…

Voor, tijdens of na de vergadering ook een sportieve onderbreking of een actieve afsluiting? We werken nauw samen met een evenementenbureau uit Scheveningen die veel leuke activiteiten op en rondom het strand aanbiedt.

Informele setting…

We beschikken over bijzondere niet alledaagse vergaderruimten. Voor vergaderingen richten we de ruimten in met een projectiescherm, een flipover en de gewenste opstelling. Voor uitgebreide audiovisuele middelen, werken we samen met een professionele partner.

Beach-partyMet de voeten in het zand…

Bij mooi weer ontvangen we de gasten graag buiten op het terras, de patio en zelfs hebben we mogelijkheden op het strand. Dit kan ook het ideale decor zijn voor een lunch of een uitgebreide barbecue ’s avonds.

Meer weten over ontspannen vergaderen? Vraag naar de mogelijkheden

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial