Over Oscars

Oscars Scheveningen is een laagdrempelige locatie aan het strand, met uitzicht op zee, waar zowel zakelijke als particuliere gasten komen voor vergaderingen, evenementen, feesten, lunches en diners. Het is een oase van rust in het drukke Scheveningen met eigen parkeergelegenheid.

Persoonlijk & kwalitatief

De dienstverlening van Oscars kenmerkt zich door een persoonlijke en klant/gastgerichte service met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Voor wat men betaalt wordt ook veel geboden; er is veel klant/gastcontact, voor- tijdens- en na de bijeenkomsten. Voor Oscars, is iedere gast uniek en de eigenaren willen dan ook, met het team, ervoor zorgen dat iedere gast dit ook zo ervaart.

Werken bij Oscars?

Ben jij een horecatopper die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en die onze waarden van dienstverlening aanspreekt? Neem dan contact met ons op want wie weet hebben we een plek voor je. Op dit moment zoeken we een kok die onze chef-kok kan assisteren in de keuken in het zomerseizoen en wellicht langer. Meer informatie over de functie? Neem contact op met Oscars.

 

 

Het team zelf ontmoeten? Bel voor een afspraak

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial