Feesten

Oscars is de ideale locatie voor een feest of bruiloft. Wij kunnen speciaal op maat evenementen voor iedere gelegenheid organiseren, van groot tot klein, uitbundig of ingetogen, in de patio of zelfs op het strand. Zowel zakelijk als in de privésfeer.

De mooiste dag van jullie leven, daar wil je een bijzonder decor voor. Bij Oscars vind je dit. Wij regelen graag de gehele dag voor jullie, van het officiële trouwgedeelte tot het swingende feest. Geen trouwerij maar toch iets te vieren? Ook dat is mogelijk!

Met de collega’s proosten op een succesvolle resultaat? Van kleine bedrijfsborrels tot grootse relatie evenementen zijn mogelijk bij Oscars. Zomers rondom de patio of bij de zomerbar op het strand, ’s Winters rondom de open haard in één van de binnenruimten.

Voor gezelschappen, groot of klein, bieden we verschillende culinaire opties; een luxe diner in het restaurant bij de open haard, een lunch op het terras, een bbq of een buffet, bij de buitenkeuken naast het zwembad. Oscars heeft voor ieder wat wils.

Op zoek naar een evenementenlocatie Scheveningen? Kom naar Oscars! Vraag naar de mogelijkheden

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial